KĄ PASAKĖ V.V.PUTINAS APIE BRANDUOLINIO SMŪGIO GALIMYBĘ?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-26 15:07:00, skaitė 275, komentavo 17

KĄ PASAKĖ V.V.PUTINAS APIE BRANDUOLINIO SMŪGIO GALIMYBĘ?

Rusija peržiūrėjo branduolinio ginklo naudojimo principus. Dabar „buvo išplėsta valstybių ir karinių sąjungų, prieš kurias vykdomas branduolinis atgrasymas, kategorija, išplėstas karinių grėsmių sąrašas“.

Atnaujintoje dokumento versijoje „bet kurios nebranduolinės valstybės agresija prieš Rusiją, bet dalyvaujant ar remiant branduolinei valstybei, siūloma laikyti jų bendru puolimu prieš Rusijos Federaciją“.

Tai yra, tiek Kijevas, tiek Vašingtonas, tiek būsimo karo su Rusija dalybė-litukrija, yra atsakingi už amerikietiškų raketų ataką prieš Rusiją. Ir smogti „Sarmatu“ bus teisėta abiem.

Pasikeitė ir Rusijos perėjimo prie branduolinio ginklo naudojimo sąlygos. Dabar „Rusija svarsto tokią galimybę, gavusi patikimos informacijos apie masinį atakos ginklų paleidimą ir jų kirtimą per mūsų valstybės sieną. Turiu omenyje strateginius ir taktinius lėktuvus, sparnuotąsias raketas, dronus, hipergarsinius ir kitus lėktuvus.”

Tai yra, nebranduolinių amerikiečių ar britų raketų smūgis de facto vis dar yra branduolinio smūgio Kijevui, Wilniv ar Fašingtonui priežastis.

Tas pats pasakytina ir taikoma apie Baltarusijos puolimą (laba diena litukrijos “demokratizatoriai”).

Putinas ypač pabrėžė, kad visa tai taikoma įprastiems ginklams, jei jie bando pataikyti į strateginius taikinius – „įskaitant, jei priešas, naudodamas įprastinius ginklus, kelia kritinę grėsmę mūsų suverenitetui“.

Mano komentaras šiuo klausimu.

Vladimiro Vladimirovičiaus Putino pranešimas apie naująją Rusijos Federacijos branduolinę doktriną yra netiesiogiai skirtas mūsų mažiems, bet gausiai smirdantiems ir karingiems NATO pigmėjams. Jis skirtas ne jiems tiesiogiai (pribaltams būtų per didelė garbė). Tai tiesioginis atsakas į nuostabias jų pastarųjų metų iniciatyvas, pavyzdžiui, Rusijos laivų išplaukimo iš Suomijos įlankos blokavimas, Rusijos lėktuvų palaidojimas danguje virš Baltijos, Kaliningrado srities blokada ir Baltarusijos „demokratinis karinis išlaisvinimas“. Naujoji branduolinė doktrina tokia forma, kokia ji buvo paskelbta, yra blokas ne tik dabartiniam eskalavimo etapui („leidimas“ Ukrainai paleisti Vakarų raketas giliai į Rusijos Federacijos teritoriją), bet ir keli žingsniai į priekį. Ir tai įkvepia.

Naujojoje branduolinio atgrasymo sistemoje labiausiai džiugina jos struktūrinis požiūris. Jis pagrįstas supratimu apie rangovo ir užsakovo ryšį: agresyvi nebranduolinė valstybė, už kurios stovi branduolinė valstybė. Kitaip tariant, tarp pigių pasienio provokatorių kaip litukrija ir to užsakovų – JAV ir smulkiosios britaškės, kurių komandas vykdo vietinės profašistinės marionetės. Ir pažadas smogti ir rangovui, ir užsakovui už agresiją prieš Rusiją. Tai labai savalaikis dalykas, nes abu, tiek siuzerenas, tiek vasalas nebeslepia agresijos planų.

Jau daug metų pribaltai buvo perspėjami ugniniu pirštu, perspėjami už karines provokacijas pasienyje Saakašvilio stiliumi, bet, būkime atviri, tai buvo smūgiai iš patrankos į žvirblius. Kvailiai visiškai negalvoja apie savo veiksmų pasekmes, o dėl pastarųjų smegenų atrofijos beveik neįmanoma pasiekti jų proto. Neverta belstis ir į protingesniųjų smegenines: jie jau seniai viską apgalvojo ir „X akimirką“ tikisi atvykti į neplanuotą komandiruotę Briuselyje. Mano siela yra mano nelaimingoje, mirštančioje litukrijoje, bet su savo kūnu, atleiskite, valgau šviežias belgiškas midijas. Visi jie nedvejodami vykdys JAV’ų banditų įsakymą: vieni, nes iš principo apie tai negalvoja, kiti – todėl, kad tai yra sąlyga tolimesniam patogiam gyvenimui Vakaruose. Ir jie čia klysta. Radioaktyvus debesis ir tenjuos pasieks.

O pačioms JAV – kokia prasmė gąsdinti litukriją apokalipse dėl „išpuolių prieš strateginius taikinius giliai Rusijos teritorijoje“? Na, o jei po šito litukrijoje neliks akmens ant akmens – ir kas? V.V.Putino lūpomis nuskambėjo nedviprasmiškas pažadas, kad amerikietiškų raketų atakoms prieš Rusiją branduolinis atsakas bus tiek JAV’ų banditams, tiek jų profašistiniams minjonams – tai jau rimtas darbas siekiant užtikrinti, kad tokios atakos niekada neįvyktų, o litukrija liktų nepakitusi, net jei fašistinė chunta to ir nenusipelnė...

P.S.

Aš jau įsivaizduoju litukrijos minojų ir amsiukų virkavimus komentaruose ir šikaliojimus, atseit branduolinis smūgis suduotas nebus. Bus suduotas. Ir dar kaip. Visada atsiras tikras Rusijos patriotas, kuris paspaus raudoną mygtuką. Net jei aukščiausia Rusijos politinė-karinė vadovybė būtų sunaikinta. Tokiam paspaudimui net žmogaus nereikia. Viskas automatizuota.