Labasus reikia išpirdolinti į Sibirą gyvuliniais vagonais pakvėpuoti grynu oru

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-26 01:51:00, skaitė 311, komentavo 4

Labasus reikia išpirdolinti į Sibirą gyvuliniais vagonais pakvėpuoti grynu oru

Algis Galvijas Ramanauskas eilinį kartą pajuokavo.

Pajuokaukime ir mes. Visus labasus, kurie balsuoja už NATO, ES ir Izraelį reikia sodinti į gyvulinius vagonus ir vežti pakvėpuoti grynu oru į Sibirą. Visą vyriausybę kartu su Kuklianskaja reikia pakabinti Lukiškių aikštėje kaip tai darydavo Muravjovas. Juokauju, žinoma, kad VSD Ragelskiui užpakalio nenutarkuotų.

Apie išpirdolinimą gyvuliniais vagonais sakė Ramanauskas. Dar jis juokavo, kad apipils ir padegs Circle-K darbuotojus už jam nepatinkančią reklamą. Arba įgarsino juodo humoro reportažą, apie tai, kad kuo greičiau iš šalies(UK) bus išpyzdinti rusifikuoti dalbajobai, kurvos ir degeneratai, juo geriau - išsigimėlių būstai bus dezinfekuoti ir perduoti kitiems urodams. Seniau Ramanauskas juokavo ir apie žydus, tačiau pripuolęs prie lovio tapo atsargesnis. Dar jis mokė kaip senėms mokytojoms smogti kablį į apatinį žandikaulį.

Režimo padugnės turi tokią prabangą peržengti ribas. Jie gali įžeidinėti, juokauti apie žudymą, meluoti ir tai vadinti humoru ir hiperbolizacija. Režimo priešininkai tuo tarpu persiokiojami pagal kiekvieną įstatymo raidę.