Naujienos iš beprotnamio

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-26 00:01:00, skaitė 261, komentavo 5

Naujienos iš beprotnamio

Lietuvos Seimo, kuris Lietuvą yra pavertęs į niekur dar nematytą politinį darinį-litukrija, Kultūros komitetas pritarė tarybiniais laikais respublikoje veikusios komunistų partijos paskelbimui nusikalstama organizacija, praneša komiteto spaudos tarnyba po balsavimo rezultatų.

Sprendimas toli gražu nebuvo vieningas. Kultūros komitete balsai pasiskirstė po lygiai: keturi komiteto nariai pritarė, keturi buvo prieš. Lemiamas buvo komiteto pirmininko Vytauto Juozapavičiaus balsas, palaikęs įstatymo projektą.

Įstatymo projektas dėl komunistų partijos pripažinimo nusikalstama organizacija priimtas svarstyti šių metų kovą. Per pirmąjį svarstymą parlamente, po kurio dokumentas buvo perduotas komitetams, jis taip pat nesulaukė absoliutaus palaikymo. Už tai balsavo 52, prieš – 4, susilaikė 43 parlamentarai.

„Lietuvoje buvo daugiau nei 1 milijonas komunistų partijos narių, kurie nedalyvavo jokioje nusikalstamoje veikloje. Jie statė miestus, dirbo gamyklose, mokė, gydė žmones“, – posėdyje pažymėjo komiteto narys Robertas Šarknickas.

Cho,cho,cho. Taigi (p)rezidentas Nausėda pasirodo esąs nusikaltėlis. Pripažinkite ir jį tokiu. Juk jis irgi buvo įstojęs į komunistų partiją.