Makaraitytė: niekam nerūpima žydų šaudymo diena

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2024-09-24 01:47:00, skaitė 450, komentavo 4

Makaraitytė: niekam nerūpima žydų šaudymo diena

Aistringa sionistų talkininkė atidirbinėja babkes savo vilai prie Vilniaus.

Šiandien Panarų diena. Šimonytė ir Čmilytė turėjo gerą progą palaižyti Kuklianskajos užpakalį. Labai smagu matyti kokią įtaką įtakingiausioms lietuvių boboms turi šita maža raukšlėta sionistė su savo gauja. Visa labasų tauta yra tapusi žydų funkcionierių, JAV ir Vokietijos kariuomenių leitenantų pastumdėliais. Ne durnių laivas, o visas fantastinis romanas. Skudurais paversta labasų tauta.

Panaruose labasai su vokiečiais nužudė 20.000 lenkų ir 8.000 rusų. Per visą Raudonosios Armijos pr. pristatyta stendų apie Panarus, bet nei žodžio apie slavų žudynes jose. Žydai nenori dalintis savo aukso kasykla. O labasai nenori pripažinti prisidėję prie slavų žudynių. Simbiozė.

Todėl nei vienam Vilniaus slavui neturėtų rūpėti žydų aukos.

Holokausto minėjimas yra pati sunkiausia Lietuvos diena. Todėl, kad yra tarp mūsų žmonių, kurie jos nepripažįsta. Primygtinai, nepailstamai dirba, kad paneigtų priežastis, dėl ko tose duobėse suguldyta tūkstančiai žmonių. Ir kodėl Lietuvoje naciai turėjo tiek aistringų talkininkų.

Atsakant į Indrės klausimą, naciai Lietuvoje turėjo tuos pačius aistringus talkininkus, kuriuos šiandien Lietuvoje turi tie patys senieji kryžiuočiai ir juos po padu laikantys sionistai. Tarp šitų talkininkų yra ir Indrė.