Teisingas būdas nužudyti Raskevičių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-23 05:14:00, skaitė 35, komentavo 0

Teisingas būdas nužudyti Raskevičių

Klaipėdos apylinkės teisme nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje klaipėdietis yra kaltinamas kurstantis susidoroti su Seimo nariu T.V.Raskevičiumi.

Kaltinamasis parašė tris žodžius - "į laužą raskevičiu". Raskevičius kreipėsi į teisėsaugą ir prasidėjo byla. Kai Valinskas nurodė, kad tokius kaip Tomaševskis reikia šaudyti - byla neprasidėjo. Lietuvoje ne visi lygūs prieš įstatymą. Labiau tie, kurie yra ginami ES, JAV, Norvegijos ir Izraelio ambasadų.

Sunku pasakyti, ką būtent turėjo omenyje kaltinamasis. Nužudyti Raskevičių sudeginant gali būti visiškai legalu, tereikia priimti atatinkamą įstatymą. Šiuo metu daugelyje šalių yra numatytos procedūros teisėtai žudyti žmones. Japonija karia, Arabija kapoja galvas, JAV dusina dujomis ir intraveninėmis injekcijomis, nutrenkia elektra, Kinija nušauna į galvą. Deginimas yra paplitęs Afrikoje ir su afrikiečių imigracija į Lietuvą gali tapti kultūriškai priimtinu ir ekologišku būdu nužudyti Raskevičių.

Tačiau Lietuvoje yra žymiai daugiau žmonių, kuriuos reikia nužudyti - visiškai prisilaikant įstatymų. Po II pasaulinio karo amerikiečiai Vokietijoje pakardami nužudė šimtus vokiečių valdininkų. Jei lietuviams pavyktų atsikovoti nepriklausomybę nuo NATO ir ES tai pirmas žingsnis turėtų būti vietinių kolaborantų masinė egzekucija. Vilniaus taryba, Šimašius ir Benkusnkas atsivežę afrikiečių vairuotojų ir taip palaužę būsimus autobusų vairuotojų streikus, turi būti visi nužudyti. Visi valdininkai įgalinę masinę imigraciją iš Vidurio azijos, Indijos, Bangladešo, Šri Lankos - turi būti visi nužudyti. Žalimas su visu Konstituciniu teismu - neišvengiama egzekucija. Adamkus ir Laurinkus - egzekucija už CŽA kalėjimą. Šimonytė - už kolaboravimą su žydų kolonistais.

Vilniaus Lenino aikštėje būtų galima karti. Kauno Čečenijos aikštėje - pjauti galvas. Rumšiškėse - deginti ant laužo. Kauno IX forte - atnaujinti šaudymą.