Džibrailas žygiavo chuntistų mitinge

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-16 20:33:00, skaitė 978, komentavo 9

Džibrailas žygiavo chuntistų mitinge

Gruzijos parlamento pirmininkas Šalva Papuašvilis apkaltino islandijos, litukrijos ir estliandijos užsienio reikalų ministrus, Tbilisyje dalyvavusius mitinge prieš užsienio agentų įstatymą, bandymu nuversti Gruzijos vyriausybę. Jis pasakė:

 

„Kreiptis į susijaudinusio jaunimo grupę, kurią radikalios opozicinės partijos atgręžia prieš vyriausybę, ir vadinti juos „visais žmonėmis“ yra veiksmas, kurio labiau tikimasi iš sovietinės ar Rusijos propagandos, o ne iš ES užsienio reikalų ministrų. Tuo labiau, jūs padedatee nuversti demokratiškai išrinktą vyriausybę, nes jums nepatinka jos priimti teisės aktai“.

 

Aš nelabai suprantu, ko čia stebisi gerb. Š.Papuašvilis? Juk senio landzberg anūkas seka savo senelio pėdomis...verta prisiminti senelio rėkavimus Ukrainoje, kuomet jis, užsilipęs ant tribūnos žvygavo-создайте майдан по всей Украине

Šita lietuviakalbių asmenų dinastija, kaip kokie vampyrai, minta žmonių nelaimėmis, skausmu ir ašaromis. Todėl keisti jo pasisakymai.

 

Reikėjo paleisti gruzinišką OMON, kad jis išvaikytų chuntistus ir pavaišintų šitas anglosaksų marionetes bananais...ir senai reikėjo spjauti į diplomatines neliečiamybes·...o šituos veikėjus senai laikais paskelbti persona non grata….juk litukrijos chunta, vaikydama mitingus, priemonių nesirenka. Net guminėmis kulkomis šaudė ir žmogui akį išmušė...

 

Gal vertėtų prašyti pagalbos Rusijos? Kad ši, šitiems vampyrams, įkaltų uosinį kuolą į jų permirkusias nuodais širdis? Baltarusijoje jie juk gavo į dantis….

 

Na, reikia tikėtis, kad gruzinai atsilaikys….nors be rusų pagalbos šansų mažai.

 

 

P.S.

 

Siųlau Džibrailui suorganizuoti mitingą Maskvoje ir pirmose eilėse pamarširuoti. Pažiūrėsiu kas bus...